etriti


Teknologji

Adhuruesit e natyrës dhe mbrojtjes së mjedisit, Asus është në anën tuaj me serinë e re të laptopëve Bamboo të mbështjellë me drurin e bambusë.

   

Raporti mbi sigurinë të cilin e ka përgatitur kompania Microsoft ka zbuluar rezultatet të cilat shënojnë rritjen e viruse...

 

Të gjithë jemi mësuar të lexojmë për procesorët Core 2 Duo e Core Quad nga Intel, të cilët në mënyrë të paluhatshm...

 
Baner
 
Auto

Ardhmëria e automjeteve të vogla të qytetit është padyshim e mirë, prandaj nuk duhet të habitemi që, vetëm tri vite pa...

 

Ekologjia dhe performansat super-sportive nuk qëndrojnë më së miri në të njëjtën fjali. Mirëpo bavarezët nuk pajtohen...

 

BMW është në bisedime me disa prodhues tjerë të automjeteve për shitjen e motorëve dhe marsheve të tij, e më interesan...