etriti


Lajmet sot

Ish i dërguari i Kombeve të Bashkuara për statusin e Kosovës, Martti Ahtisaari

Serbia duhet të vuajë pasojat

Laureati i sivjetmë i çmimit Nobel për paqe presidenti i dikurshëm finlandez Martti Ahtisaari e ka akuzuar Serbinë se po refuzon që me objektivitet të analizojë historinë e konfliktit në Kosovë dhe se për këtë qasje të njëanshme ajo duhet ti mbart pasojat.
   
Kryeministri Hashim Thaçi

Thaçi falënderon Qeverinë e Emirateve të Bashkuara

Kryeministri Hashim Thaçi, në një konferencë për media, në emër të Qeverisë së Republikës së Kosovës ka falënderu...
 
Svetozar Maroviq. Foto: Postimees

Mali i Zi nuk do të tërheqë vendimin për njohjen e Kosovës

Mali i Zi zyrtar nuk do të tërheqë vendimin për njohjen e pavarësisë së Kosovës, sepse ky është realiteti i tanishëm...
 
Shefi i misionit civil të Bashkimit Evropian në Kosovë - EULEX, Yves de Kermabon

Kermabon: EULEX do vendoset pa forcë

Shefi i misionit civil të Bashkimit Evropian në Kosovë - EULEX, Yves de Kermabon ka thënë se nuk do të përdoret forca q�...
 
Presidenti i Komisionit Evropian, Jose-Manuel Barroso. Foto: AP

Njohjet e Kosovës, dëshmi se nuk kemi të bëjmë me precedent

Presidenti i Komisionit Evropian, Jose-Manuel Barroso ka deklaruar në Bruksel se është fakt se Kosovën e kanë njohur shumi...
 

Shtetet e Beneluksit njohin pasaportat e Kosovës

Belgjika, Holanda dhe Luksemburgu kanë njohur pasaportat e Republikës së Kosovës, është njoftuar të martën nga zyra e B...